Sommerjobb med utsikt

Ledige stillinger

Sommerhotellet søker kokk for sommersesongen 2025.

For the English advertisement, see below

Om oss

Sommerhotellet er et sveitserhotell fra 1891, restaurert med respekt for husets historiske atmosfære. Med totalt 12 rom har hotellet plass til opptil 25 gjester. Vår spisesal, som vender mot innsjøen Vangsmjøsa, har en kapasitet på rundt 50 til 60 gjester. Vår sesong er fra 13. juni til 31. august.

På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I sesongen serverer vi mat laget av gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre-retters meny som skiftes hver dag. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres og fra vår egen kjøkkenhage med ulike grønnsaker, urter og poteter.

Vi er en gjeng med et stort hjerte for kortreiste- og ureiste råvarer, dyrevelferd og god mat.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har fagbrev som kokk og relevant arbeidserfaring. Lang relevant arbeidserfaring kan kompensere for et manglende fagbrev.

Du blir engasjert og motivert av å jobbe med akkurat de råvarene som er i sesong og som finnes i områdene rundt oss til enhver tid.

Du vil jobbe i et team bestående av deg som kokk, daglig leder samt en kokk til som blant annet tar seg av dessert. Dere jobber sammen som et team, men noen dager har du ansvaret på kjøkkenet alene.

Vi ønsker at du behersker et skandinavisk språk eller engelsk.

Arbeidsoppgaver

Du vil være med å utvikle og gjennomføre dagens meny i samarbeid med de andre i teamet. Med hovedfokus på å skape gode smaksopplevelser basert på råvarene vi til enhver tid får tak i, eller hva som er klart til høsting i kjøkkenhagen vår.

Personlige egenskaper

Vi er ambisiøse, og ønsker oss en kreativ og skapende kokk som kan bidra til å utvikle Sommerhotellets kjøkken. Hos oss får du muligheten til å videreutvikle dine matfaglige ferdigheter, noe som gjør denne posisjonen ideell for en person som ønsker å ta på seg større ansvar, og setter pris på å jobbe med maten hele veien fra jord til bord. Det er viktig at du har et øye for detaljer, samt liker å være godt organisert.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag på et historisk hotell der du vil inngå som en viktig ressurs i et dedikert team som drifter hotellet. Arbeidsperioden vil være 1. juni til 1. september, med mulighet for å jobbe helger i september. Hotellets plassering gir deg tilgang til fantastisk natur, som inkluderer praktfulle Jotunheimen nasjonalpark. Vi kan tilby losji i hotellets personalbolig. Lønn etter avtale.

post@sommerhotellet.no

Klikk her for å lese mer om hotellet.

IN ENGLISH

About Us

Sommerhotellet is a Swiss-style hotel built in 1891 and carefully restored to preserve the historic atmosphere of the building. With a total of 12 rooms, the hotel can accommodate up to 25 guests. Our dining room, overlooking Lake Vangsmjøsa, has a capacity of around 50 to 60 guests. Our season runs from June 13th to 31th august.

At Sommerhotellet, the guest is our focus, and the food we serve is a central part of the guest experience. During these months, we serve food made with quality ingredients and craftsmanship. We offer a three-course menu that changes daily. The ingredients we use come from trusted suppliers in Vang and Valdres, as well as our kitchen garden, which includes a variety of vegetables, herbs, and potatoes.

We are a team with a big heart for locally sourced and homegrown ingredients, animal welfare, and great food.

Job Requirements

We are looking for someone with a chef's certificate and relevant work experience. Extensive relevant work experience can compensate for a lack of a formal certificate.

You are someone who is engaged and motivated by working with seasonal ingredients that are available in our surrounding areas at any given time.

You will be part of a team consisting of yourself as a chef, the general manager, and another chef who, among other things, takes care of desserts. You will work together as a team, but on some days, you will be responsible for the kitchen on your own.

We prefer candidates who are proficient in a Scandinavian language or English.

Responsibilities

You will help develop and execute the daily menu in collaboration with the rest of the team, with a primary focus on creating great flavor experiences based on the ingredients available at any given time or what is ready for harvest in our kitchen garden.

Personal Qualities

We are ambitious and looking for a creative and innovative chef who can contribute to developing the Sommerhotellet kitchen. With us, you will have the opportunity to further refine your culinary skills, making this position ideal for someone who wants to take on greater responsibility and values working with food all the way from soil to table. It is important that you have an eye for detail and enjoy being well-organized.

We can offer

We offer a varied workday at a historic hotel where you will be an essential resource in a dedicated team that runs the hotel. The work period will be from June 1st to 31st august, with the possibility of working weekends in September. The hotel's location gives you access to stunning nature, including the magnificent Jotunheimen National Park. We can provide accommodation in the hotel's staff housing. Salary negotiable.

post@sommerhotellet.no

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe, eller ønsker nærmere informasjon om jobben. Vi hører også gjerne fra deg om du kan være interessert å jobbe med andre oppgaver tilknyttet hotelldriften i år eller kommende sesonger.

post@sommerhotellet.no

Kontakt oss

Vår matfilosofi: Kortreist med noko attåt

Fjellfisk, ferske grønnsaker og kjøtt av fjellglade husdyr fra lokale gårder er noe av det vi ønsker å servere til våre sultne gjester. Stilen vår er uformell, men med nøye utvalgte råvarer som tilberedes med det lille ekstra skal vi alltid sørge for mette mager og blide fjes i spisesalen vår.